Πυραυλική επίθεση που θα πραγματοποιήσουν οι δυνάμεις των Επαναστατικών Φρουρών του Ιράν

Πυραυλική επίθεση που θα πραγματοποιήσουν οι δυνάμεις των Επαναστατικών Φρουρών του Ιράν σε απάντηση των επιθέσεων στα μεσα Απριλίου ετοιμάζει το Ιράν σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην Jerusalem Post πηγή του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας.

Στέλεχος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων είχε αποκαλύψει στους New York Times ότι το Ισραήλ ήταν ίσω από τις πυραυλικές επιθέσεις σε θέσεις των ιρανικών δυνάμεων στη Συρία.

Μετά την εκδήλωση των επιθέσεων αυτών, στις οποίες σκοτώθηκαν αρκετοί Ιρανοί στρατιωτικοί ο Ali Akbar Velayati σύμβουλος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν Ali Khamenei, είχε προειδοποιήσει να αναμένει απάντηση από το Ιράν στις πρόσφατες επιθέσεις καθώς αυτές δε θα έμεναν αναπάντητες.

Όπως αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα η στρατιωτική ηγεσία του Ισραήλ θεωρεί το ενδεχόμενο αυτό πολύ πιθανό αναμένοντας επιθέσεις είτε με οπλισμένα drones είτε με βαλλιστικούς πυραύλους από το έδαφος της Συρίας.

Σε αυτή την περίπτωση το Τελ Αβιβ έχει προειδοποιήσει από την πλευρά του ότι θα κτυπήσει στο έδαφος του Ιράν.


ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΘΈΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΉΤΕ ΧΩΡΊΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΜΠΈΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ U NEWS LINE 365 (https://u-news16.blogspot.gr/)