Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ...


Παρά τίς αντιδράσεις του λαού, τών υγειώς σκεπτώμενων ανθρώπων, η βουλή αποφάσισε  κατά πλειοψηφία την ψήφιση επί της αρχής του, το νομοσχέδιο της κατάντιας και της ντροπής περί της υιοθεσίας τών παιδιών-συν τοίς άλλοις και από τα ομοφυλόφυλα ζευγάρια-σε πλήρη αντίθεση με τόν ιερό θεσμό της οικογένειας, τον Ορθόδοξο Ευαγγελικό λόγο και τις παραδόσεις τού λαού μας.
   Η χλιαρή έως ανύπαρκτη αντίδραση τών περισσοτέρων κομμάτων της αντιπολίτευσης, άφησε πολλά περιθώρια στήν κυβέρνηση να παίξει μπάλα σε βάρος της ψυχικής, αλλά και της σωματικής ίσως υγείας τών παιδιών, κάτι το οποίο καταγράφεται (όπου έχει ήδη εφαρμοστεί) και από δεκάδες τοποθετήσεις ειδικών επιστημόνων και κυρίως, από τίς εκ' τών υστέρων μαρτυρίες δεκάδων ανθρώπων, οι οποίοι είχαν τήν....τύχη, νά γευτούν τα ''οφέλη'' από τήν εφαρμογή αυτού τού μέτρου!
  Οι όποιες εκ τών υστέρων αντιδράσεις εκ μέρους φορέων η και τής κρατούσης δέν μοιάζει να αγγίζει τίς παραδομένες στήν σαπίλα ψυχή τών κυβερνώντων, αφού οι αποφάσεις τους δέν λαμβάνονται μέ γνώμονα τίς ηθικές αξίες τής κοινωνίας, αλλά με γνώμονα τήν καταστροφή και διάλυση τού κοινωνικού ιστού και τών άρρηκτων δεσμών οι οποίοι καί τήν συγκροτούν!
Στήν συνείδηση τών περισσοτέρων πολιτών τής πατρίδας μας, αυτοί οι....άνθρωποι, έχουν ήδη καταδικαστεί. Να το θυμηθούμε όμως, όταν θά έρθει η ώρα να αποφασίσουμε, αν θά επιλέξουμε απλά τούς συνεχιστές τους ή, θα επιλέξουμε αυτούς, που θα βάλουν φρένο σε αυτή την κατηφόρα!!  
ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΘΈΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΉΤΕ ΧΩΡΊΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΜΠΈΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ U NEWS LINE 365 (https://u-news16.blogspot.gr/)