«Είμαι υπέρ και του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και της υιοθεσίας παιδιών».


Ο Μπακογιάννης-Μητσοτάκης δεν χάνει ευκαιρία να μας ενημερώσει ότι στηρίζει πλήρως την ατζέντα Soros-Rothschild. H οικογένεια Μητσοτάκη έχει ειδικές σχέσεις με τον Soros …μέσω Ζαββού-Δοξιάδη. O ίδιος ο Μπακογιάννης ήταν παντρεμένος με την αδερφή του Μίλτου Καμπουρίδη που είναι ο άνθρωπος του Soros στον τομέα του real estate.    
«Είμαι φανατικά υπέρ της αποποινικοποίησης της μαριχουάνας για πάρα πολλούς λόγους. Όχι μόνο γιατί αντικειμενικά έχει αποδειχθεί ότι είναι λιγότερο επιβλαβής από αλκοόλ, όχι μόνο επειδή υπάρχει ένα οργανωμένο έγκλημα πίσω από τη διακίνηση της, αλλά και γιατί βλέπεις παιδιά που μπαίνουν για λίγα γραμμάρια στη φυλακή»

«Είμαι υπέρ και του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και της υιοθεσίας παιδιών».
    «Gay Pride… Γιατί όχι; Γιατί μπορεί να γίνει στην Αθήνα και δεν μπορεί να γίνει στη Λαμία και στο Καρπενήσι; Κάτι το καινούργιο είναι λογικό να προκαλεί αντιδράσεις».

Τώρα είναι με τη Σία Κοσιώνη του ΣΚΑΪ που αγαπάει τον Soros.

H ατζέντα είναι μία και δεν έχει καμία σημασία αν δηλώνουν αριστεροί ή δεξιοί. Θα ακολουθήσουν τις εντολές αλλάζοντας απλά την ρητορική. Και για να μην ξεχνιόμαστε το πρόγραμμα έχει:

    Εκτρώσεις,
    Αποτεφρωτήρια,
    Ευθανασία,
    Gay γάμοι και υιοθεσίες,
    Διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους,
    Εμπορευματοποίηση ναρκωτικών,
    Άρση μονιμότητας στο Δημόσιο,
    Μισθοφορικός στρατός,
    Ιδιωτικοποίηση Πανεπιστημίων,
    Ιδιωτικοποίηση κρατικών εταιριών,
    Κατάργηση μετρητών,
    Τα Σκόπια Μακεδονία κ.ο.κ.

Ο Μπακογιάννης εγγυάται την υλοποίηση της ατζέντας αλλά οι διαπλεκόμενοι Ελληναράδες θα τον ψηφίσουν με αντάλλαγμα το ρουσφετάκι τους.
ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΘΈΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΉΤΕ ΧΩΡΊΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΜΠΈΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ U NEWS LINE 365 (https://u-news16.blogspot.gr/)