ΓΙΑΤΊ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΓΙΟΡΤΉ ΉΤΑΝ !!!


Eίναι μια επέτειος .. μια γιορτή που βρίσκει την πατρίδα μας χτυπημένη , ξεπουλημένη από τους προδότες που κυβερνούν αυτό τον τόπο "αυτό που τους πρέπει είναι μόνο η κρεμάλα " τα μέτωπα πολλά ( σκοπιανό , ελληνοτουρκικά "παραβίασης, λαθρο .. εμβολισμοί, απειλές , θέλουν το μισό αιγαίο τη Θράκη κτλ .. και δύο όμηροι ευτυχώς δεν είναι αγνοούμενοι όπως το 74 και πολλά αλλά ) και μετά από όλα αυτά εσύ τους έχεις ακόμα στην εξέδρα ... να είναι εκεί χωρίς ίχνος ντροπής να απαιτούν από τα παιδιά σου να στρέφουν το κεφάλι με σεβασμό και πίστη άπέναντι τους "ναι οι θεσμοί του ελληνικού κράτους της πατρίδας μας δηλαδή είναι ιερή και πρέπει να έχουν την πλήρη υποταγή και προσήλωση του κάθε Έλληνα πατριώτη "
ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ,... ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΌ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΆΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΆΘΕ ΤΗ ΙΕΡΌ ΚΆΘΕ ΤΗ .. ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΈΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΆΣ ΩΣ ΠΑΙΔΊ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΈΤΗΣ ΩΣ ΕΝΉΛΙΚΟΣ ..
ΣΤΑΜΑΤΆ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΣΑΝ ΠΡΌΒΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΑΡΝΊ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΆ ΜΙΑ ΠΡΟΒΙΆ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΌΚΤΗΣΗ ΣΚΌΤΩΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΎ , ΤΟ ΣΉΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΣΟΥ , ΠΈΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΣΊΕΣ ΤΟΥ ΧΤΕΣ ...
ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΆΕΙ ΚΑΙ ΕΣΈΝΑ ΑΚΌΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΆΡΚΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΏΝ ΣΟΥ
ΚΟΙΤΑ ΓΎΡΩ ΣΟΥ ..ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΎΜΒΟΛΟ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ .. ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΆΝΕ ΣΕ ΚΆΘΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟ ΤΟΜΆΡΙ ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΊΣΟΥΝ ΑΚΌΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΈΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΤΌΣΟ ΏΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΉΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΣΌΛΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΏΝ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΌ ...ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΌΒΟ ΜΉΠΩΣ ΛΕΡΩΘΟΎΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !!!
ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΠΕΤΆΞΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΞΈΔΡΕΣ
ΚΑΙ ΦΤΙΆΞΤΕ ΈΝΑ ΑΥΡΙΟ ΙΔΑΝΙΚΌ ΓΙΑΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΈΝΑ ΣΉΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΎΨΩΣΗ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΤΗ ΔΙΠΛΉ ΓΙΟΡΤΉ ΜΑΣ
ΓΙΑΤΊ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΓΙΟΡΤΉ ΉΤΑΝ !!!

Γράφει ο ΤΣΙΟΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΘΈΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΉΤΕ ΧΩΡΊΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΜΠΈΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ U NEWS LINE 365 (https://u-news16.blogspot.gr/)