Σε ποιον δίνει τον ΣΚΑΙ ο Αλαφούζος;Ένα σενάριο που πριν από έναν χρόνο θα έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ, έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας και κάνει λόγο για μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με το sdna.gr, οι δύο άνδρες ήταν στα… χαρακώματα, όμως από τη στιγμή που οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και ο Γιάννης Αλαφούζος «πούλησε» τον Παναθηναϊκό για χάρη της μίας Συμμαχίας τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Sportime επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές, ο Γιάννης Αλαφούζος προτίθεται να παραχωρήσει την κυριότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στον Βαγγέλη Μαρινάκη και με τον τρόπο αυτό να πάψει να έχει τον έλεγχο του καναλιού.

Πρόκειται για μία είδηση η οποία εφόσον επιβεβαιωθεί «δένει» και με τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο MEGA, οι μέτοχοι του οποίου αποφάσισαν να μην δηλώσουν συμμετοχή απόκτησης τηλεοπτικής άδειας, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρινάκης, ο οποίος άλλωστε επιθυμούσε να αποκτήσει δικό του τηλεοπτικό σταθμό, φέρεται να ενημέρωσε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την επιθυμία του να μην ασχοληθεί με τα του MEGA καθώς από ό,τι φαίνεται αποφάσισε να «μπει» στον μιντιακό χώρο μέσω του ΣΚΑΪ.ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΘΈΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΉΤΕ ΧΩΡΊΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΜΠΈΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ U NEWS LINE 365 (https://u-news16.blogspot.gr/)