... οι παγετώνες και ο μεγάλος χειμώνας από το 2018!...Το νερό που μπήκε από τη θάλασσα μέσα στη Μασαχουσέτη πάγωσε και έχει καλύψει όλα τα αυτοκίνητα όπως θα δείτε στο βίντεο… Αυτό είναι ένα φοβερό φαινόμενο και αποδεικνύει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Αμερική και στο πολικό ψύχος που επικρατεί..


θα πρέπει λίγο να ξεκολλήσουμε από τη διαδικασία της σκέψης  περί θερμοκηπίου και όλης της απάτης που έχει χτιστεί εναντίον μας για να γεμίζουν τα ταμεία κάποιοι επιτήδειοι και να ψαχτούμε πολύ σοβαρά στην ιστορία της γης και να δούμε ποτε ξανά είχαμε παγετώνες στην Ευρώπη ή στην Αμερική..

Αυτοί οι κύκλοι έχουν ξανάρθει και την προηγούμενη φορά είχαν αφήσει εκατομμύρια νεκρούς… αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι πολύ μεγάλο σημάδι στο ότι μάλλον βρισκομαστε στην αρχή ενός  συμπαντικού κύκλου… είναι καλό να ενημερωθούμε και να ερευνήσουμε μονοι μας γιατί έτσι με αυτό τον τρόπο θα καταλάβουμε ότι δεν πρόκειται περί προφητειών, δεν πρόκειται περί σημαδιών Αποκάλυψης, δεν πρόκειται για σημάδια που δείχνουν πράγματα που έχουν να κάνουν σε σχέση με την πίστη… αλλά πρόκειται για μόνιμα φαινόμενα κρυφά από το κοπάδι… Μιας και όλα αυτά τα σημεία θέλουν να τα εκμεταλλεύονται αυτοί που εκμεταλλεύονται την εύκολη πίστη μας… και να κάνουμε ότι μπορούμε για να προφυλάξουμε εμάς και τις οικογένειές μας!

Σε κάθε Μεγάλη αλλαγή από τους κρυφούς τους κύκλους συμβαίνει και αλλαγή και στη συνείδησή μας και στις πολιτικοκοινωνικές μας καταστάσεις… Πολλοί από σας είμαι σίγουρος ότι έχετε καταλάβει ότι η περίοδος που ζούμε είναι έτοιμη να γεννήσει νέες καταστάσεις…. αλλαγές ισορροπιών.. Πολέμος… επισιτιστική κρίση Και ούτω καθεξής…

Ξαναλέω μόνοι σας σαν ερευνητες… Έτσι ώστε κανένα τσιράκι αποδομησης να μην έχει το δικαίωμα να σας κατευθύνει για το τι είναι Αλήθεια ή ψέμα……. Έτσι ώστε καμία δογματική αλήθεια να μην εμποδίσει την πραγματική σας έρευνα, ασχοληθείτε ιστορικά με το ποτέ ξανά είχαμε στην Ευρώπη παγετώνα… τι συνέπεσε στην ίδια εποχή… υπολογίστε τους χρόνους αποστασης από το τότε μέχρι το τώρα και ίσως το λίγο αύριο…. Έχετε πάντα κατά νου τον όρο του 8,6…. 8,6 χρόνια…. Ένας μικρός κύκλος… η σε μερες 3.141… το οποίο ναι εχει σχεση με την μαθηματικη σταθερα Πι…

….και όλο αυτό όταν το δείτε ολόκληρο που τα επί μέρους του μέρη όλα μαζί δημιουργούν τον αριθμό 26… είτε πολλαπλάσια αυτού….. τότε να ξέρετε ότι ολοκληρώνεται έναν κρυφό κύκλο.!

Δεν θα εξηγήσω αλλα αυτό είναι δική σας δουλειά να το κάνετε… αφού ερευνήσετε..

θέλετε να το ενώσετε με τα 26αρια που εμφανίστηκαν εδώ και 1,5 μήνα σε γεγονότα, σε ανθρώπους, σε ηλικίες, σε θύματα κοκ;

…είναι δική σας δουλειά να ενώσετε το παζλ αυτού του παράξενου και μυστικού κόσμου!

Δική μου δουλειά είναι Να σας δείξω το δρόμο και να σας δώσω όσα περισσότερα εργαλεία μπορώ αλλά ταυτόχρονα να σας προστατέψω από τις ύαινες που υπάρχουν δίπλα σας εντεταλμένες και σε υπηρεσία να μην σας αφήσουν να δείτε ποτέ!
ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΘΈΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΉΤΕ ΧΩΡΊΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΜΠΈΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ U NEWS LINE 365 (https://u-news16.blogspot.gr/)