Άρθρο 120 παρ. 4 του ισχύοντος Συντάγματος

Άρθρο 120 παρ. 4 του ισχύοντος Συντάγματος
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ των Ελλήνων, που δικαιούνται και ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Οι σημερινοί προδότες πολιτικοί, όντες υπαλληλάκια της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας-Αυτοκρατορίας, το κατέλυσαν με βία, με τη τεχνητή και παράνομη χρεοκοπία, εκτελώντας διαταγές της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως υπεύθυνος της τήρησης του Συντάγματος, συνεργάζεται μαζί τους, διά συσκέψεων, επισκέψεων, διασκέψεων, και με το συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών τους νομιμοποιεί, ενώ είναι πράκτορες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Το μεγαλύτερο έγκλημα-προδοσία κατά της Ελλάδος, ήταν η τεχνητή χρεοκοπία, κατά παραγγελίαν Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Για πετύχουν αυτό οι προδότες πολιτικοί, έβαλαν την ΕΛΣΤΑΤ να ανακοινώσει έλλειμα 15% έναντι 3% που υπήρχε.
Ακολούθησαν δάνεια, είσοδος στο ΔΝΤ, Μνημόνια, το τρίο των δανειστών η λεγομένη ΤΡΟΪΚΑ, (ΔΝΤ+ΕΚΤ+Ε.Ε.), η χρεοκοπία, η φτωχοποίηση των Ελλήνων, η απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας, το επαχθές και επονείδιστο ΧΡΕΟΣ, και τέλος –αποτέλεσμα όλων αυτών- η κατάλυση του Συντάγματος.
Όλα αυτά τα έκαναν οι προδότες πολιτικοί από το 2009 μέχρι σήμερα. Και συνεχίζουν……
Η προδοσία της Ελλάδος άρχισε επί Σιωνιστή Σημίτη. Όλοι οι πολιτικοί είναι Σιωνιστές.
Όλα αυτά έγιναν εκτελώντας διαταγές του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να γίνει η Ελλάδα αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων δανειστών.
Όλα αυτά έγιναν για την αρπαγή του πλούτου της Ελλάδος υπό των Σιωνιστών δανειστών!!!
Συμπέρασμα: Οι προδότες πολιτικοί έκαναν προδοσία, και οικονομικό πραξικόπημα, με την κατάλυση του Συντάγματος, για να καρπωθεί ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ και η παρέα του, το πλούτο των Ελλήνων!!!!
Οι Έλληνες πατριώτες, ο Ελληνικός Λαός, μαζί με τις Ε.Δ. & τα Σώματα Ασφαλείας, οφείλουν με βάση το ισχύον Σύνταγμα των Ελλήνων, (Άρθρον 120), να ανατρέψουν τους προδότες πολιτικούς, διότι με την τεχνητή χρεοκοπία, κατέλυσαν το Σύνταγμα των Ελλήνων, και συνεχίζουν την φθοροποιόν πολιτική τους εναντίον της Ελλάδος.
Ήδη η πατρίδα μας κατελήφθει από εισβολείς Ασιάτες & Αφρικανούς λαθρομετανάστες, αμαχητί, «αντιστάσεως μη ούσης», και οι Έλληνες έχουν περιπέσει σε «θερινή ραστώνη».


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος


ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΘΈΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΉΤΕ ΧΩΡΊΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΜΠΈΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ U NEWS LINE 365 (https://u-news16.blogspot.gr/)