Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter


 Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ότι επέλεξε τον Τζον Φ. Κέλι ως νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.
 Αυτό σημαίνει ότι απέλυσε τον σημερινό προσωπάρχη, τον Ελληνοαμερικανό, Ρεινς Πρίμπους. Ο κ. Τραμπ επέλεξε να πορευτεί με τον νέο διευθυντή Επικοινωνίας Αντόνι Σκαραμούτσι, ο οποίος από προχθές προανήγγειλε ότι θα “φαγωθεί” ο κ. Πρίμπους. Χθες, και ενώ βρισκόταν με τον Αμερικανό πρόεδρο, ο κ. Σκαραμούτσι πληροφορήθηκε ότι η γυναίκα του, Deidre Ball, τον χώρισε.

 Έχει βαρεθεί τις φιλοδοξίες του, αναφέρει στην αγωγή διαζυγίου η κ. Deidre Ball. “Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι μόλις διόρισα τον στρατηγό/υπουργό Τζον Φ. Κέλι στη θέση του Προσωπαρχη του Λευκού Οίκου. Εϊναι ένας μεγάλος πατριώτης Αμερικανός” έγραψε ο Πρόεδρος Τραμπ. Ο Κέλι είναι σήμερα υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας.

Ο κ. Πρίμπους ταξίδευσε με τον κ. Τραμπ σήμερα στο Λόνγκ Άϊλαντ της Νέας Υόρκης. Ο Αμερικανός πρόεδρος ευχαρίστησε τον πρώην Προσωπάρχη για τις υπηρεσίες που προσέφερε και για την αφοσίωσή του στην Αμερική. Πετύχαμε πολλά μαζί, είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτόν”, σημείωσε ο Τραμπ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε μέσω twitter τον αντικαταστάτη του Ρέινς Πρίμπους

Την απόφαση να πάψει από τα καθήκοντά του τον ελληνοαμερικανό προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους, έλαβε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω twitter, ενώ η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη, καθώς ο ομογενής συνεργάτης του Τραμπ δεν διατηρούσε καλές σχέσεις με τον νέο υπεύθυνο επικοινωνίας Άντονι Σκαραμούτσι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατονόμασε και τον διάδοχο, ο οποίος είναι ο Τζον Κέλι, ένας σπουδαίος Αμερικανός, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς είχε προϊδεάσει για τις εξελίξεις. «Νομίζω ότι αυτό που έχουμε – αυτό είναι ένας Λευκός Οίκος που έχει πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες, επειδή ο πρόεδρος προσλαμβάνει τους καλύτερους ανθρώπους», είπε η εκπρόσωπος.
«Αν ο κ. Τραμπ απωλέσει την εμπιστοσύνη του κ. Πρίμπους αυτός θα πάρει αυτή την απόφαση», δήλωσε η κυρία Σάντερς.

Η εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι τα μέλη του προσωπικού του Τύπου του Λευκού Οίκου έχουν ένα «υγιή ανταγωνισμό» μεταξύ τους επειδή ο κ. Τράμπ εκτιμά ακόμα και αυτούς που διαφωνούν με την πολιτική του.

«Οι άνθρωποι που είναι εδώ, είναι εδώ επειδή αγαπούν τον πρόεδρο», δήλωσε η εκπρόσωπος.
Η φημολογία για την αποχώρηση του κ. Πρίμπους έφτασε στα ύψη την περασμένη εβδομάδα, αλλά και αυτή όταν προσελήφθη στη θέση του Διευθυντή Πληροφοριών ο Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος φαίνεται ότι συνωμοτεί για να διώξει τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου. Ισχυρίζεται ότι πίσω από τις διαρροές εναντίον του κ. Τραμπ βρίσκεται ο κ. Πρίμπους.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΘΈΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΉΤΕ ΧΩΡΊΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΜΠΈΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ U NEWS LINE 365 (https://u-news16.blogspot.gr/)